Now on air

Now on air

Background

Radio Monique – ONGEHOORD GOED

Geschreven door Op 28 maart 2023

Radio Monique – Ongehoord goed!

Het klinkt misschien wat arrogant, maar we vinden dat we fantastische radio maken. We hebben de best gevulde programmering in het Nederlandse niet-commerciële radiocircuit met leuke originele programma’s die je nergens anders hoort. Bij ons geen “syndicated” shows die best aardig kunnen zijn, maar waarbij binding met Monique-luisteraars en -collega’s ver te zoeken is. Wij maken radio als team en dat hoor je!

Het aan ons toegestane zendvermogen is helaas beperkt. De RDI (de vroegere radio controledienst) houdt in de gaten of we niet een tikje meer gas geven dan mag. Sommige andere stations luisteren mee en zijn niet te beroerd de RDI een check bij Monique in te fluisteren als ze vermoeden dat er wat teveel power uit ons antennepark straalt. Onze zendinstallatie staat daarom op pakweg 25% van wat ze leveren kan.

We houden ons netjes aan de licentieregels, om onze licentie niet te verspelen. Maar zullen we dan één keer?