Now on air

Now on air

Background

Heropening Beatles-Elvis-Zeezendermuseum

Geschreven door Op 4 maart 2023

Op 25 maart 2023 heropent het Beatles-Elvis-Zeezendermuseum in Alkmaar. Na een verbouwing (in één maand) is het museum met 2400 vierkante meter dubbel zo groot. De opening wordt die 25e een feestje.

Radio Monique en Zeezenders van Vroeger zijn aanwezig!

Leuk voor iedereen om erbij te zijn natuurlijk. Maar ook als je niet in Alkmaar bent kan dat. Op Radio Monique hoor je dj’s van Monique en Zeezenders van Vroeger tussen 11:00 en 17:00 uur elk uur tien minuten vanuit Alkmaar. Je krijgt op die manier mee wat er gebeurt, hoort (ongetwijfeld enthousiaste) reacties van bezoekers en wat van optredens.

Nog even over het museum. Je trof in Alkmaar al de grootste permanente Beatles-expositie ter wereld aan. Vanaf 25 maart is er ook een unieke Elvis Presley-collectie, met zelfs privé-spullen van de The Pelvis himself. Hans Hettelder bracht zijn schitterende model-zendschepen over naar Alkmaar, nadat het 192-museum in Nijkerk de deuren voorgoed sloot. Pronkstuk (vinden wij) is de Ross Revenge, het schip waarvan Monique in de jaren tachtig Europa doordenderde.