Now on air

Now on air

Background

middengolffrequentie 1332 kHz

Geschreven door Op 17 februari 2024

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en windmolen
Radio Monique Internationaal heeft onlangs de middengolffrequentie van 1332 kHz gelanceerd. Er is vooruitgang geboekt met de installatie van een nieuwe antenne afgelopen zaterdag 17 februari. Verdere verbeteringen, waaronder het verhogen van de antennehoogte en aanpassingen, zijn gepland in de komende maanden. Bezoek onze website om binnenkort nieuwe video’s te bekijken waarin de ontwikkelingen bij Radio Monique Internationaal worden getoond.
Radio Monique Internationaal has recently launched the 1332 kHz mediumwave frequency. Progress has been made with the installation of a new antenna last Saturday, February 17th. Further enhancements, including raising the antenna height and adjustments, are planned in the upcoming months. Visit our website to watch new videos soon showing developments at Radio Monique Internationaal.
#radiodelta.am