Now on air

Now on air

Background

Maikel Bos gaat voor GROOT

Geschreven door Op 27 mei 2023

Het is ons vaker overkomen: een talent wordt ontdekt en gekaapt. Dat is het lot van amateur-voetbalclubs die veelbelovende spelers zien vertrekken naar grote Europese clubs en zo gaat het ook soms bij Radio Monique. Dan heb je een leuke DJ en dan gaat-ie naar een landelijk opererende grote broer of zus.

Maikel Bos gaat per juni 2023 een overstap maken. Hij blijft lid van de Monique-familie en zich met technische zaken voor ons bezighouden, maar presenteren mag van de nieuwe baas niet meer bij Monique. Dat is jammer, want Bosradio had veel aanhang.

We wensen Maikel veel plezier bij dat andere station. We gunnen hem het succes en geven ‘m mee dat we graag weer op Monique naar hem willen luisteren. Dank Maikel!