Now on air

Now on air

Background

Radiostilte na windkracht 11

Geschreven door Op 18 juli 2022

Radiostilte na windkracht 11

Onze dj Paul van der Mark beschikt over tenminste nog een talent, naast dj zijn: hij schrijft boeken.

Aan zijn nieuwste boek besteden we graag aandacht omdat Paul zich onder meer liet inspireren door de zeezender-avonturen van Radio Monique. Gelukkig niet op alle fronten: De Ross Revenge sloeg wel van haar ankers, belandde op een zandbank, maar ging niet ten onder.

Het verhaal:

Als na een heftige storm het zendschip van radio  45-9 zinkt, duikt één van de medewerkers naar het wrak. Hij weet dat er nog iets heel waardevols in het schip ligt. Daar wachten hem echter twee onaangename verrassingen. Tegelijkertijd ontstaat er een initiatief om het zendschip te lichten. Een kansrijk plan naar niet zonder gevaren.

Hans Knot over ‘Windstilte na windkracht 11’:

Radiostilte na windkracht 11’ is vooral een boek vol spanning waarin je wordt meegezogen in het enerverende verhaal van de mensen achter dit radiozendschip. Bovendien worden automatisch vele herinneringen in je naar boven gebracht over de goede oude tijd van de zeezenders.

Radiostilte na windkracht 11’ komt rond 22 juli uit, het is bestellen via paulvdmark@hotmail.com. Kosten inclusief verzendkosten: € 16,50

In Poptiek van 23 juli 2022 interviewde Paul Lek zijn collega Paul van der Mark naar aanleiding van het verschijnen van het boek. Je kunt het uur Poptiek terugluisteren:

 


Lees verder