Now on air

Now on air

Background

Welkom nieuwe DJ’s!

Geschreven door Op 27 februari 2021

Theo de Brabander (foto) is een van de nieuwe (en wellicht vertrouwde) stemmen die je vanaf maart 2021 op Monique kunt horen. Zijn programma heet “Aan Boord”. Dat gaan we doen Theo – we klimmen bij jou aan boord!

Theo start samen met nog aantal nieuwe collega’s en nieuwe programma’s. Zo gaat Herman Cramer horizontaal geprogrammeerd “Herman kraait je bed uit” maken. Hij vervult de wens van veel luisteraars die graag al vanaf zeven uur ’s ochtends een DJ op Monique willen horen. Herman gaat dat alle werkdagen doen!

Mike Guy is je gastheer in North Sea Rendezvous. Hij verwent de oortjes in het holst van de nacht van vrijdag op zaterdag. Leg indien nodig een Engels woordenboek klaar, want Mike presenteert vooral in het Engels. ’s Nachts presteert de zender door de skywave goed op afstand en we zijn benieuwd naar internationale reacties op zijn show!

Maikel Bos gaat een paar keer per week los in “Bos gooit de trossen los”. Hij staat vanaf maart in het schema op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag,