Now on air

Now on air

Background

Paul stuurt Maarten met pensioen

Geschreven door Op 2 april 2022

 

We maakten bekend dat eind maart 2022  Maarten de Jong met pensioen zou gaan. Zijn eerste pensioendag was dus …. 1 april, maar het noemen van die datum werd angstvallig vermeden. Collega’s speelden het spel mee – in hun uitzendingen en met berichtjes op Facebook.

Was dit allemaal nep? Nee, niet helemaal. Paul Lek nam in de jaren tachtig de schuilnaam Maarten de Jong aan om het justitie, die het niet zo op medewerkers van een zeezender begrepen had, wat moeilijker te maken.

Anno nu is dat natuurlijk niet meer nodig en Paul wilde graag zichzelf zijn en heten. Vanaf 1 april is hij Paul Lek!

 

 

Het programma Poptiek van PAUL en Jantine van 2 april werd een “herinneringsprogramma”, waarin de toedracht bekend gemaakt werd.

Terug luisteren kan:

 

 

 


Lees verder