Now on air

Now on air

Background

Zondag 28-11: Monique weer op de korte golf!

Geschreven door Op 26 november 2021

In verband met werkzaamheden aan de antenne voor de 918 kHz middengolf zullen de programma’s van Radio Monique op die frequentie vanaf 28 november (veel) minder goed of zelfs niet te horen zijn.

We zijn daarom erg blij met het aanbod van Radio Delta om ons op de korte golf “door te prikken”. Ons ether-bereik wordt dan niet minder door de werkzaamheden, maar juist groter!  Je beluistert Monique via 6020 kHz tussen 7 en 16u.

Als de werkzaamheden (op grote hoogte !) zijn afgerond, zal Monique 918 naar verwachting nog beter te ontvangen zijn dan voorheen.  Dat gaat niet van vandaag op morgen. Het afstellen van apparatuur en antenne zal wat tijd in beslag nemen, waarbij de voorspelde wind in de week voor Sinterklaas ons parten gaat spelen.