Now on air

Now on air

Background

Jubileumprogramma Zeezenders Van Vroeger

Geschreven door Op 3 oktober 2021

Feestje!

Zondag 10 oktober bestaat de Facebookpagina “Zeezenders van Vroeger” 4 jaar.  In korte tijd is de pagina flink in populariteit gegroeid – reden voor een gezamenlijk feestje – wij hebben een klik met de oprichters en beheerders van de pagina!

Samen met Monique wordt een jubileumprogramma gemaakt, waarin paginavolgers van “Zeezenders van Vroeger” hun herinneringen kunnen ophalen, fragmenten worden afgespeeld en de sfeer van weleer met muziek wordt herbeleefd, inclusief reclames en jingles. Natuurlijk gaat dat over veelmeer dan Monique.

Het jubileumprogramma is zondag 10 oktober op Monique 918 te beluisteren tussen 20 en 22 uur. Monique Nostalgie vervalt die dag, maar zeezender-liefhebbers komen zeker aan hun trekken!