Now on air

Now on air

Background

Nieuw: De Winkelwagenshow!

Geschreven door Op 31 augustus 2021

Vanaf september is een goede radio-bekende weer terug: Peter van Vlokhoven met de Monique Winkelwagenshow.

Peter maakt een zeer levendig programma vol interviews met (inter-)nationale gasten waarbij de DJ het lijdend voorwerp is en de artiesten het onderwerp.In deze eerste aflevering praat Peter met Henk Temming van het Goede Doel over de song ‘Weg van Utrecht’. Peter spreekt Phil Mitchell uit Chicago over zijn band, zijn nieuwe single en de Nederlandse inbreng.

In de wervelende 2 uur hoor je over Jon Bon Jovi. Over zijn laatste album wat hij in 2020 maakte en Jon speelt thuis in zijn eentje It’s my life’.  Verder uit de geschiedenis van de show: Acda & De Munnik akoestisch en deel 1 van Graafwerkzaamheden in het hitverleden waarbij Peter het hitdossier uitpluist, beginnend bij de A….

Ruim sop voor de parasiet van de radio!