Now on air

Now on air

Background

Ook een DJ heeft wel eens vakantie

Geschreven door Op 24 augustus 2021

Met vereende krachten houden we de programmering zo goed mogelijk in stand in de vakantieperiode. We hebben een mooie non-stop, maar die wordt net wat minder gewaardeerd dan gepresenteerde programma’s, weten we. Toch is dat onvermijdelijk en gedurende de vakantie van Reinier is Windkracht 4-6 bijvoorbeeld even Windkracht 5-6 geworden.

Wat ons helpt, is dat de┬álange periode van afwezigheid van Jan van Dijck weer aanwezigheid wordt. Hij klautert in de week van 21 augustus weer aan boord. Ook start vanaf september de “Winkelwagenman”. Die maakt een hagelnieuw programma dat je beluistert als een hoorspel. Enjoy!

In de radio-player en op de website is niet elke tijdelijke verandering doorgevoerd. Soms dienen zich oplossingen ook pas op het laatste moment aan. Neem het a.j.b. even voor lief. Als de vakanties voorbij zijn gaat alles weer als vanouds kloppen.