Now on air

Now on air

Background

Volop veranderingen!

Geschreven door Op 13 juni 2021

Volop veranderingen bij Monique

Wil je eerst het goede nieuws of beginnen we met een tegenvaller?

Oké, eerst een tegenvaller dan. Peter de Vries stopt bij Monique. Hij gaat zich volledig storten op een eigen radio-avontuur. Dat is jammer, maar we hebben gelukkig ook heel veel goed nieuws te melden…

Nieuwe dj’s

Ze draaien al volop mee. Erik Anthonissen, Marc Hartman, Jan van Dijck en Ruud van Zeeland versterken vanaf juni de crew. Ze helpen mee de programmering overdag gevuld te krijgen met gepresenteerde proramma’s. We horen dat luisteraars dat prefereren boven non-stop en dat begrijpen we goed! Er zijn nog wat nieuwe dj’s in aantocht; sommige daarvan oefenen eerst met de digitale mogelijkheden die ze vroeger niet hadden. Komt eraan, even geduld!

Opstaan met Monique

6 dagen per week is er van 7 tot 9 uur Opstaan met Monique. Dat wordt wisselend gepresenteerd, maar met een vaste formule. Zo is er een thema voor een week (een land, beroep, sport en dergelijke), de uitgaanstip van de dag en “Wie ben ik”, waarbij je vijf aanwijzingen in de twee uur Opstaan met Monique krijgt en je een droomreis kunt winnen. Ja, … daar kun je de nacht erop dan over dromen 🙂  .

Artiest van de week

Nieuw, horizontaal geprogrammeerd, is de “Artiest van de Week”. Je hoort die artiest (of band) met regelmaat de hele week, waarbij we uiteraard oppassen dat je niet steeds hetzelfde nummer hoort. De Beatles openden de reeks op 7 juni, in de weken daarop volgen de Golden Earring(s), Coldplay, Queen en DoeMaar. Als je suggesties hebt voor daarna, mail dan naar studio@radiomonique.am.