Now on air

Now on air

Background

Nieuwe programmering 15 mei

Geschreven door Op 14 mei 2021

Nieuw, nieuw, nieuw (1)

Per 15 mei gaat een nieuwe programmering in. Dat in verband met de komst van nieuwe dj’s, verschuivingen en collega’s die het wat anders aan gaan pakken.

De programmering rond krijgen is een pittig klusje. Dj’s hebben hun voorkeuren, hun programma past het best op bepaalde tijden… zie dat maar eens rond te krijgen met zo’n grote groep. In het nieuwe schema zitten nog wat plekken die we graag gevuld zien met gepresenteerde programma’s. Daar wordt hard aan gewerkt – over enkele weken kun je een nieuwe editie verwachten.

Nieuw, nieuw, nieuw (2)

Na het nieuws hoor je de “uuropener”. Dat is enkele weken een mooie productie van Tony Verhaegen geweest. Maar daar is het nieuwe inmiddels wel af. Dus komt de nieuwe programmering met een nieuwe uuropener. De uuropener die je komende tijd gaat horen is van Bart Steenman, één van de Monique-mensen met “zeebenen” (werkte op de Ross Revenge). Dankjewel Tony, dankjewel Bart!