Now on air

Now on air

Background

Nieuw Jinglepakket vanaf 1-4 12:00u

Geschreven door Op 27 maart 2021

Jingles kleuren een radiostation.

Monique 918 maakte tot en met maart 2021 gebruik van het oorspronkelijke Monique-jinglepakket, aangevuld met wat de dj’s zelf inbrachten. Van een aantal jingles werd heel netjes 963 afgeknipt, een kraak weggewerkt, een nieuwe voiceover ingesproken. Natuurlijk brachten deze oldtimers herkenning teweeg – dat was de bedoeling.

Maar een grote wens komt uit: een nieuw professioneel jinglepakket. Dankzij een fantastische sponsor, een Monique-liefhebber die niet genoemd hoeft te worden, hoor je vanaf april 2021 een nieuw, eigentijds en fris geluid.

De oude jingles vergeten we niet, no worries – we blijven ze af en toe draaien om de herinnering aan die prachtige jaren op zee warm te houden.