Now on air

Now on air

Background

Programmawijzigingen oktober 2021

Geschreven door Op 13 oktober 2021

Medio oktober voeren we aanpassingen door in de programmering. Wat veranderingen op een rij:

  • Patrick Vanlandeghem verruilt Het Radio Avondblad voor Ten Voeten uit. Dat heeft een week op proef gedraaid in de week van 11 oktober en wordt zeergewaardeerd. Om Patrick weer horizontaal van maandag t/m vrijdag te kunnen laten horen, gaat het programma naar 14:00u. Dat is een tegelijk een beter moment voor dit type show.
  • Vanaf zaterdag 23 oktober neemt de nieuwe DJ Paul van der Mark het programma Scheepsbeschuit op zaterdagochtend over. Hij maakt tegelijk mogelijk dat…
  • Bart Bonzo start op maandag 25 oktober met Schijven voor Bedrijven. Dat programma met een oude naam krijgt een nieuw jasje en draait maandag- t/m donderdagochtend om 10:00u. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijf voorstellen, collega’s in het zonnetje zetten, een vacature uitlichten. Elke week staat een bedrijf en/of de mensen van dat bedrijf centraal. Als je dat wat lijkt, stuur dan Bart een berichtje: bartbonzo@radiomonique.am.